- F. H. Stegmann
- Home Candy Makers
- Mrs. Amy Harlow Waterman
- Yazar Bilinmiyor
-
Frye'nin Pratik Şeker Yapımcısı: İnce "El Yapımı" Şekerlerin Yapımı İçin Pratik Tarifler
George V. Frye - Mary Elizabeth Hall
-
Şeker İşçisinin Rehberi: Şeker Kaynatma İçin Seçme Tarifler Koleksiyonu
Fletcher Manufacturing CompanyFletcher Manufacturing Company -
Şekerleme Sanatı: Bütün Çeşit Meyvelerin, Kuru ve Sıvı Olarak Korunması Yöntemlerini Gösteren; Yani Portakallar, Limonlar, Limonlar, Altın Elmanlar, Orman Armutları, Yeşil Kayısılar, Bademler, Kırmızı Böğürtlenler, Kirazlar, Frenk Üzümleri, Erikler, Akçaağaçlar, Fındık, Kayısılar, İncirler, Üzümler, vb. Çiçekler ve Otlar; Menekşeler, Melek Otunun, Portakal Çiçeklerinin vb.; Ayrıca Bisküvi, Maspins, Şeker İşleri ve Şekerleme Yapmanın Tüm Yolları. Şekerin Temizlenmesinin En İyi Yöntemleri ve Farklı Şeker Kaynatma Yöntemleri.
Edward Lambert -
Kraliçe Gibi Dolap veya Zengin Kabin: Korumak, şekerleme yapmak ve yemek pişirmek için çeşitli nadir tariflerle dolu bulunurlu. Kadın cinsiyetinden tüm yaratıcı kişilere çok hoş ve faydalı.
active 1670 Hannah Woolley -
Bir Kraliçenin Zevki - Koruma, Saklama ve Şekerlemenin Sanatı. Aynı zamanda, Parfüm Yapımı ve En Mükemmel Suları Damıtma Konusunda Doğru Bir Bilgi.
Anonymous - Janet McKenzie Hill
-
Kadın Enstitüsü Pişirme Kütüphanesi. Cilt 5: Meyve ve Meyve Tatlıları; Kavurma ve Kurutma; Jöle Yapımı, Reçel ve Turşu; Şekerlemeler; İçecekler; Yemek Planlaması
Woman s Institute of Domestic Arts and SciencesWoman s Institute of Domestic Arts and Sciences