- Rosalind Northcote
- Amelia Young
- Helen Hay Whitney
- Knut Hamsun
-
Şekerleme Sanatı: Bütün Çeşit Meyvelerin, Kuru ve Sıvı Olarak Korunması Yöntemlerini Gösteren; Yani Portakallar, Limonlar, Limonlar, Altın Elmanlar, Orman Armutları, Yeşil Kayısılar, Bademler, Kırmızı Böğürtlenler, Kirazlar, Frenk Üzümleri, Erikler, Akçaağaçlar, Fındık, Kayısılar, İncirler, Üzümler, vb. Çiçekler ve Otlar; Menekşeler, Melek Otunun, Portakal Çiçeklerinin vb.; Ayrıca Bisküvi, Maspins, Şeker İşleri ve Şekerleme Yapmanın Tüm Yolları. Şekerin Temizlenmesinin En İyi Yöntemleri ve Farklı Şeker Kaynatma Yöntemleri.
Edward Lambert -
-
Vaughan'ın Sebze Yemek Kitabı (4. baskı) - Daha Az Bilinen Sebzeler ve Otlar Nasıl Pişirilir ve Kullanılır
Anonymous -
Kontrovers-Predigt über H. Clauren und den Mann im MondGehalten vor dem deutschen Publikum in der Herbstmesse 1827
Wilhelm Hauff