-
- Zoltán Ambrus
- Paul Hutchens
-
- Paul Hutchens
- Paul Hutchens
- Paul Hutchens
-
Kölelik ve Ucuz Şeker Üzerine Düşünceler & Bir Mektup: İngiliz ve Yabancı Kölelik Karşıtı Derneği Üyeleri ve Dostlarına
J. Ewing Ritchie -
- José Caetano Gomes
- Margery Two-Shoes
-
-
Şeker İşçisinin Rehberi: Şeker Kaynatma İçin Seçme Tarifler Koleksiyonu
Fletcher Manufacturing CompanyFletcher Manufacturing Company -
Şekerleme Sanatı: Bütün Çeşit Meyvelerin, Kuru ve Sıvı Olarak Korunması Yöntemlerini Gösteren; Yani Portakallar, Limonlar, Limonlar, Altın Elmanlar, Orman Armutları, Yeşil Kayısılar, Bademler, Kırmızı Böğürtlenler, Kirazlar, Frenk Üzümleri, Erikler, Akçaağaçlar, Fındık, Kayısılar, İncirler, Üzümler, vb. Çiçekler ve Otlar; Menekşeler, Melek Otunun, Portakal Çiçeklerinin vb.; Ayrıca Bisküvi, Maspins, Şeker İşleri ve Şekerleme Yapmanın Tüm Yolları. Şekerin Temizlenmesinin En İyi Yöntemleri ve Farklı Şeker Kaynatma Yöntemleri.
Edward Lambert - Paul Hutchens
-
Toptancılar İçin Şeker Alımı Hakkında Rafine Şeker Vadeli İşlemle Ticaret Yaparak İş Risklerini Nasıl Azaltabilirsiniz
B. W. Dyer - James Johnson
- Sara Ware Bassett