İngilizce: 'A bacteriological study of ham souring' Turkish: Jambonun Ekşimesinin Bakteriyolojik İncelemesi

İngilizce: 'A bacteriological study of ham souring' Turkish: Jambonun Ekşimesinin Bakteriyolojik İncelemesi

Charles Neil McBryde

İngilizce: 'A bacteriological study of ham souring' Turkish: Jambonun Ekşimesinin Bakteriyolojik İncelemesi

50,00 TL 28,00 TL %44 İNDİRİM
( KDV Dahil )
Kitap Kodu: 966994987809

Orjinal Adı : A bacteriological study of ham souring

Türkçe Adı : İngilizce: 'A bacteriological study of ham souring' Turkish: Jambonun Ekşimesinin Bakteriyolojik İncelemesi

Konusu ( İngilizce ) : Ham -- Microbiology

Konusu ( Türkçe ) : Ham - Mikrobiyoloji

Yazarı : Charles Neil McBryde
Kitabı Ücretsiz Oku

Orjinal Adı : A bacteriological study of ham souring

Türkçe Adı : İngilizce: 'A bacteriological study of ham souring' Turkish: Jambonun Ekşimesinin Bakteriyolojik İncelemesi

Konusu ( İngilizce ) : Ham -- Microbiology

Konusu ( Türkçe ) : Ham - Mikrobiyoloji

Yazarı : Charles Neil McBryde


Ham Mikrobiyoloji Ham Microbiology
Kitabı Oku
Yorumlar


Yorum yapabilmek için üye girişi yapmış ve bu kitabı okumuş / sipariş vermiş olmanız gerekmektedir.

Kitap Videoları

ÖNERDİKLERİMİZ

Kitap Kervanı