Amerikan Mutfağı: Yemeklerin, Balıkların, Tavuğun ve Sebzelerin Giydirme Sanatı

Amerikan Mutfağı: Yemeklerin, Balıkların, Tavuğun ve Sebzelerin Giydirme Sanatı

Amelia Simmons

Amerikan Mutfağı: Yemeklerin, Balıkların, Tavuğun ve Sebzelerin Giydirme Sanatı

50,00 TL 28,00 TL %44 İNDİRİM
( KDV Dahil )
Kitap Kodu: 670673533589

Orjinal Adı : American Cookery: The Art of Dressing Viands, Fish, Poultry, and Vegetables

Türkçe Adı : Amerikan Mutfağı: Yemeklerin, Balıkların, Tavuğun ve Sebzelerin Giydirme Sanatı

Konusu ( İngilizce ) : Cooking, American -- Early works to 1800

Konusu ( Türkçe ) : Amerikan Yemek Pişirme - 1800e Kadar Erken Çalışmalar

Yazarı : Amelia Simmons
Kitabı Ücretsiz Oku

Orjinal Adı : American Cookery: The Art of Dressing Viands, Fish, Poultry, and Vegetables

Türkçe Adı : Amerikan Mutfağı: Yemeklerin, Balıkların, Tavuğun ve Sebzelerin Giydirme Sanatı

Konusu ( İngilizce ) : Cooking, American -- Early works to 1800

Konusu ( Türkçe ) : Amerikan Yemek Pişirme - 1800e Kadar Erken Çalışmalar

Yazarı : Amelia Simmons


Amerikan Yemek Pişirme 1800e Kadar Erken Çalışmalar Cooking American Early works to 1800
Kitabı Oku
Yorumlar


Yorum yapabilmek için üye girişi yapmış ve bu kitabı okumuş / sipariş vermiş olmanız gerekmektedir.

Kitap Videoları

Kitap Kervanı